Следвайте Гласове в ТелеграмРуският президент Владимир Путин заяви, че най-новите руски

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРуският президент Владимир Путин заяви, че най-новите руски
Коментари Харесай

Путин: Новите руски оръжия превъзхождат тези на НАТО

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Руският президент Владимир Путин съобщи, че най-новите съветски оръжия са по-добри от тези на НАТО. Той приказва по време на среща с участниците във форума " Всичко за успеха! ".

" Разбира се, в случай че сравнявате актуалното въоръжение на НАТО и въоръжението от последния интервал на руската ера, там то отстъпва в някои връзки, апропо, не постоянно. А в случай че вземете нашето най-ново въоръжение, то явно превъзхожда всички. Това е явен факт ", съобщи съветският водач.

Президентът посочи, че става дума за ракетно съоръжение, бронирани машини и всички оръжия, употребявани на бойното поле. 

По-рано, на 17 януари, някогашният началник на задачата на посолството на Съединени американски щати в Саудитска Арабия Дейвид Рандъл и някогашният консултант на Централното командване на Съединени американски щати Майкъл Гфелер обявиха, че " чудодейните оръжия " на НАТО не са съумели да обезпечат на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) сполучлива контраатака.

Преди това, през септември 2023 година, Путин съобщи, че Русия работи върху създаването на оръжия, учредени на нови физически правила, защото те ще подсигуряват сигурността в дълготраен проект.

Източници: Известия, ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР